top of page

 

Espais habitables a partir de contenidors marítims.

 

Corysermed inicia una nova activitat oferint un producte diferent, una unitat habitacional conformada a partir de contenidors marítims reciclats que s'adapta als nous temps de sostenibilitat i baix cost per convertir-se en el teu nou habitatge.

 

Atreveix-te a donar-li un enfocament ocurrent al contenidor tradicional i converteix-lo en el teu habitatge, negoci, caseta de jardí o annex, bungalow de càmping, estand, showroom, etc.

 

Aquests habitatges, en estar formades per contenidors de càrrega totalment estandarditzats, són més econòmiques que un habitatge tradicional, però també compleixen els requisits exigibles als habitatges i també es poden hipotecar (si estan situades en sòl urbà).

 

Les opcions són moltes sempre que es compleixin els estàndards d'habitabilitat, estanquitat a l'aigua i aïllament. Tant per l'interior com per l'exterior es pot pintar, folrar de fusta, aplacat, panells, etc. .

 

Reutilitzar un contenidor marítim per adaptar-lo a habitatge és un sistema ja present en països com el Japó, Holanda o Anglaterra i que permet oferir preus anticrisi, altes qualitats i curts terminis de lliurament.

Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
Casas contenedor
bottom of page